M.Sami KÖROĞLU
Admin
Site Yöneticisi
Performans: 2980
Adıyaman İl MEM, AR-GE
« : 11 Ocak 2008, 00:53:47 »
Daha önce arkadaşlara sözüm vardı. Epey bir uğraştan sonra bazı fotolara ulşabildim.
Bu arada ilk üyelerimizden de bahsetmeden geçmeyelim istedim.
Site tam faaliyete geçmeden üye olan bazı arkadaşlarım vardı. o yüzden onları ilk üye olarak kabul etmezsem eğer ilk üye 08.06.2004 tarihinde saat 09.44.37 de üye olan strabon adlı kullanıcıdır.
Sitenin format değişikliğinden önce en son üye ise 20.919. üye olarak siteye 09.10.2007 tarihinde saat 00.35.07 de üye olan Salima adlı kullanıcıdır.
Aslında uygun bir zamanda sitenin tarihçesini de yazabiliriz.
Sitemiz ilk olarak Nisan 2004 tarihinde Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap www.samikoroglu.com
olarak açıldı. Kasım 2004 tarihinden sonra Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap www.cografya.biz
olarak çalışamlarımıza devam ettik. Kısa bir sürede sitemiz büyük bir ilgli gördü. Ekim 2006 tarihine gelindiğinde sitemizin üye sayısı 21,000 e ulaşmıştı. Fakat önceki altyapı bu kapasiteyi kaldıracak güçte değildi. Bunu düzeltmek için her tülü yolu denedim. Pekçok kez sunucu değiştirdim. Bazı modifikasyonlar gerçekleştirdim. Fakat ne yaparsam yapayım her geçen gün sitenin büyümesi ileride buna benzer sorunların yaşanmasına sebep olacaktı.
Böyle bir durumda içim parçalanarak da olsa sitedeki 21,000 üyenin, foto galeri, döküman ve diğer alanlardaki kısımlarını sıfırladım. Ama ilerisi için bunun yapılması gerekiyordu.
Ekim 2006 tarihinden itibaren bu platformda faaliyetlerimize devam etmekteyiz.
Bu seviyeye gelmemizde katkısı olan tüm üelerimze sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Eski yedekler diğer bilgisayarımda olduğu için bunlardan örnekler veremiyorum ama aşağıda en son değişiklikteki site renkleri ve logomuzun fotoğrafını görebilirsiniz
Şimdiye kadar farklı zamanlarda sitemizde kullanıdığımız bazı banner örnekleri:
Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyüs
Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
Coğrafya Biz Forum
« : 11 Ocak 2008, 00:53:47 »
sabahgüneşi
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2008, 00:59:14 »
ahhh sami hocam sitemiz her hali ile çok güzelmiş görsellik önemli ama paylasılan bilgi yogunlugunun saygının yanında ikinci planda kalıyor emeklerinize tesekkürler allah razı olsun ''biz''lerle nice yıllara...
MUHARREM BUZ
Muharrem BUZ
Moderator
Performans: 1768
Uzunköprü Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2008, 01:00:36 »
unutmuşum bu banner leri (Ben varmıyım ilk üyelerde
) Teşekkürler Sami.
Kayıt Ol veya
Giriş Yap Yaş otuz yedi yolun yarısı +2
Dante gibi ortasını geçtik ömrün.
gunban
« Yanıtla #3 : 11 Ocak 2008, 01:04:23 »
Ben hepsini hatırlıyorum. Hatta ilk yeşil renkleri gözüm tutmamıştı.Rengin maviye dönmesi sanki daha çekici gibi oldu.
Kayıt Ol veya
Giriş Yap Dört nala gelip uzak Asya\'dan
Akdeniz\'e bir kısrak başı gibi uzanan
Bu memleket bizim........
Serkan ALTUNER
« Yanıtla #4 : 11 Ocak 2008, 01:05:06 »
Evet bu bannerleri hatırlıyorum. Aklıma öğretmenliğe ilk başladığım dönemleri getirdi inanın. O dönemlerde bilgisayarım yoktu. Okulumuzun yeni açılan bilgisayar sınıfında sitemize giriyordum. Hatta sürekli olarak sitemizdeydim. Bunu gören müdürümüz diğer öğretmen arkadaşlar biraz da sert bir üslupla "arkadaşlar bilgisayar ve interneti biraz da serkan bey gibi alanınızla ilgili olarak kullanın diye uyarmıştı"
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #4 : 11 Ocak 2008, 01:05:06 »
karakurum
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 11 Ocak 2008, 01:07:25 »
hoşkin
« Yanıtla #6 : 11 Ocak 2008, 02:04:37 »
ilk hallerini görmemiştim ama bu hali hepsinden güzelmiş bence
o emekler hiç mi REİS? adam olmak suçmu REİS? bilmesinler ALLAH bilir. buda geçer bude geçer hey koca REİS!
tegagaic
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 11 Ocak 2008, 09:05:29 »
Herşey için teşekkürler Sami Hocam ellerine ve yüreğine sağlık.
Melik
« Yanıtla #8 : 11 Ocak 2008, 14:06:38 »
Sami hocam. Coğrafya.biz'in ilk hali de, son hali de mükemmel. Binlerce kez teşekkürler. Yolunuz açık olsun.
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #8 : 11 Ocak 2008, 14:06:38 »
M.Sami KÖROĞLU
Admin
Site Yöneticisi
Adıyaman İl MEM, AR-GE
« Yanıtla #9 : 10 Ağustos 2008, 13:39:30 »
Değişim sürecindeki sitemizin bir önceki görüntüsü.
Kayıt Ol veya
Kayıt Ol veya
Giriş Yap Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, Bildiğini bilmeyeni uyandırınız, Bilmediğini bilene öğretiniz, Bilmediğini bilmeyenden kaçınız. Konfüçyüs
Lütfen özel mesaj veya e-posta yoluyla döküman istemeyiniz. Bunun için forumu kullanınız.
:::.AHMET.:::
« Yanıtla #10 : 10 Ağustos 2008, 13:47:29 »
her halimiz güzel sami hocam. coğrafya ve coğrafyacılar size çok şey borçlu.
Yaşlanmak her dökülen yaprağın arkasından ağlamak gibidir Hayatta erken emeklilik seçim değildir, kadere bağlıdır
DoguateS
« Yanıtla #11 : 10 Ağustos 2008, 13:49:29 »
Eline sağlık hocam Bu kadar zaman bu kadar emek bu çaba... Kutlamak lazım... Gerçekten ciddi bir başarı öyküsü...
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #11 : 10 Ağustos 2008, 13:49:29 »
ali_2641
« Yanıtla #12 : 10 Ağustos 2008, 13:58:39 »
bu yeni banner çok orijinal bir şey oldu hele yazılar coğrafya yazısı cok hoşuma gitti.Emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek azdır.İyi ki varsınız...
« Laiklik asla dinsizlik olmadığı gibi, sahte dindarlık ve büyücülükle mücadele kapısını açtığı için, gerçek dindarlığın gelişmesi imkanını temin etmiştir. Laikliği dinsizlikle karıştırmak isteyenler, İlerleme ve canlığın düşmanları ile gözlerinden perde kalkmamış doğu kavimlerinin fanatiklerinden başka kimse olamaz.»M.Kemal ATATÜRK
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #12 : 10 Ağustos 2008, 13:58:39 »
Ümit Gedik
« Yanıtla #13 : 10 Ağustos 2008, 14:45:06 »
Öncelikle forumun gelişimine katkıda bulunan herkese teşekkür edıyorum ancak benım 2003 yılında ilk kez üye oldugum ve hatrıladığım kadarıyla bu forumun ilk hali Linkleri görebilmek için,
Kayıt Ol veya
Giriş Yap www.samikoroglu.com
du yanlış mı hatırlıyorum Sami Öğretmenım
Coğrafya Biz Forum
« Yanıtla #13 : 10 Ağustos 2008, 14:45:06 »
M.Sami KÖROĞLU
Admin
Site Yöneticisi
Adıyaman İl MEM, AR-GE
« Yanıtla #14 : 10 Ağustos 2008, 15:11:19 »
Recep hocam doğru hatırlıyorsunuz. Zaman çok çabuk geçiyor.
Kayıt Ol veya
Kayıt Ol veya